Ägg benedict
45 min
Brunch
•

Vegetarisk variant på ägg benedict som är en klassisk, amerikansk favorit till brunch. Pocherat ägg på gott surdegsbröd med krämig hollandaise – mums!
Ingredienser
Ljust bröd gärna av vetesurdeg
|
4 skivor |
---|
Hollandaisesås
200 g | |
Äggulor
|
2 |
Vatten
|
2 msk |
Worcestershiresås
|
½ tsk |
Citronsaft
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Pocherade ägg
Ägg
|
4 |
---|---|
Ättiksprit 12%
|
2 msk |
Vatten
|
1½ liter |
Salt
|
1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör
Energi:
540 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 11 g |
Kolhydrater: | 17 g |
Fett: | 49 g |

