Ädelostpaj med päron

Ädelostpaj med päron

Ädelost och päron är en klassisk kombination! Ädelostpaj passar perfekt till skaldjurskalaset eller på buffén.
Betyg (101 st)

Mitt betyg:

Ädelostpaj med päron

Ädelost och päron är en klassisk kombination! Ädelostpaj passar perfekt till skaldjurskalaset eller på buffén.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Receptet gäller för 8 port

Fyllning:

Gör så här:

Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Låt vila i kyl 30 min. Sätt ugnen på 200°. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar. Förgrädda pajskalet i övre delen av ugnen 10 min. Skala, kärna ur och klyfta päronen. Fördela smulad ädelost och päron i pajskalet. Häll över äggstanningen. Grädda i mitten av ugnen ca 40 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 31 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.