Utforska världen av paneer

Är du redo att ta dina grönsaker till en högre nivå? Apetina® Paneer förvandlar dina vardagsgrönsaker till festmåltider. Från chiligrytor, curryrätter och grillspett – möjligheterna är oändliga.

Hur tillagas Apetina® Paneer?

Apetina® Paneer är mild och fast och beter sig inte som vanlig ost när den tillagas. Den smälter inte utan behåller sin form och textur, vilket gör den perfekt för matlgning. Osten absorberar smakerna väl från de ingredienser den tillagas med. Prova att marinera den eller tillsätt paneer i curryrätter och grytor, och känn hur den väcker smaklökarna till liv. Du kan också grilla, ugnsrosta eller steka osten knaprig på utsidan medan insidan förblir mjuk och saftig. Spana in våra receptsidor och förbered dig på att förvandla dina grönsaksrätter och grytor till något alldeles extra!

Hur tillagas Apetina® Paneer?

Apetina® Paneer

Paneer har använts i Indien i århundraden. Nu upptäcker människor världen över hur denna mångsidiga ost ger dina köttfria måltider lite extra tuggmotstånd och guldkant. Prova att marinera, grilla, steka, eller tillsätt i soppor och grytor. Ostens textur gör den fantastisk på att absorbera och bevara smakerna. Paneer är helt enkelt den perfekta ingrediensen till dina grytor och grönsaker!

Apetina® Paneer

Vanliga frågor

Kan jag frysa Apetina® Paneer? Kommer paneer att smälta? Vad är paneer gjort av? Du kan läsa mer om Apetina® Paneer på vår sida med vanliga frågor.

Vanliga frågor

Förhöj smakerna

Osten intensifierar smaken genom att absorbera kryddor och smaksättningar, samt ett härligt tuggmotstånd med sin unika textur.

Förhöj smakerna