Yoghurt med rårörda skogsbär och maränger
                                
                                     35 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Yoghurt med kardemumma, serverad med hallon, björnbär och blåbär och toppad med maränger och pistagenötter. Efterrätter skall vara ljuvliga, vackra - och nyttiga!
Ingredienser
Kardemummayoghurt:
| 2 dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Florsocker
                                            
                                     
                                 | 
                                1 dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Malen kardemumma
                                            
                                     
                                 | 
                                1 tsk | 
Rårörda skogsbär:
| 
                                     
                                            
                                                Bär t ex hallon, björnbär och blåbär
                                            
                                     
                                 | 
                                200 g | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Rårörsocker
                                            
                                     
                                 | 
                                3 msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Citron
                                            
                                     
                                 | 
                                rivet skal av ½ | 
Garnering:
| 
                                     
                                            
                                                Maränger
                                            
                                     
                                 | 
                                16 | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Pistagenötter
                                            
                                     
                                 | 
                                2 msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Färsk mynta
                                            
                                     
                                 | 
                                12 blad | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
242 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,4 g | 
| Protein: | 5,9 % | 3,5 g | 
| Fett: | 28,2 % | 7,7 g | 
| Kolhydrater: | 65,9 % | 39,2 g |