Wrap med äggröra "welsh rabbit"

Wrap med äggröra "welsh rabbit"

20 min Mellanmål
Welsh rabbit är en engelsk klassiker där ost, senap och ägg smälts och serveras till bröd. Här är en variant med lite mer ägg invirad i en wrap.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Tärna osten. Smält smöret i en kastrull, tillsätt ost, senap och ägg.
  • Rör försiktigt på svag värme tills osten smält och röran har en krämig konsistens.
  • Bred färskost på bröden, klicka på äggröran.
  • Skiva salladslöken och strö över äggröran, toppa med svartpeppar. Rulla ihop till wraps.
Klart!
Energi:

315 kcal

Protein: 13 g
Kolhydrater: 18 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Tunnbröd
4
100 g
Salladslökar
2
Svartpeppar
1 krm