Wrap med äggröra "welsh rabbit"

Wrap med äggröra "welsh rabbit"

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Welsh rabbit är en engelsk klassiker där ost, senap och ägg smälts och serveras till bröd. Här är en variant med lite mer ägg invirad i en wrap.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Tärna osten. Smält smöret i en kastrull, tillsätt ost, senap och ägg. Rör försiktigt på svag värme tills osten smält och äggen har en krämig konsistens. Bred färskosten på brödet, klicka på äggröran. Skiva salladslöken och strö över äggröran, toppa med svartpeppar. Rulla ihop till wraps.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 315 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag