Scrambled eggs med cottage cheese

Scrambled eggs med cottage cheese

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(65 st)

Med cottage cheese blir äggröran extra krämig och mättande. Servera den på brunchen eller till frukost med grovt bröd och tomat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Vispa upp äggen lätt. Smält smöret i en liten stekpanna. Häll äggen i pannan och rör om så att äggen blir till en röra. Tillsätt cottage cheese och låt det bli varmt. Smaka av med salt och peppar och toppa med gräslök.

Tips:

Servera gärna på grovt bröd med skivad tomat.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem