Scrambled eggs med cottage cheese

Scrambled eggs med cottage cheese

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(79 st)

Med cottage cheese blir äggröran extra krämig och mättande. Servera den på brunchen eller till frukost med grovt bröd och tomat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Vispa upp äggen lätt. Smält smöret i en liten stekpanna. Häll äggen i pannan och rör om så att äggen blir till en röra. T
  2. Tillsätt cottage cheese och låt det bli varmt. Smaka av med salt och peppar och toppa med gräslök.

Tips:

Servera gärna på grovt bröd med skivad tomat.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag