Snabba ägg på knäcke

Snabba ägg på knäcke

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Klassikern ägg och kaviar med kvarg i en enda röra. Gör gärna dubbel sats, röran håller ett par dagar i kylen.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala äggen och skär dem i bitar. Mosa ihop ägg, kvarg och kaviar grovt i en bunke, det går enklast med en gaffel. Smaka av med salt och peppar. Fördela röran på knäckebröd. Klipp över kryddgrönt.

Tips:

Gör röran dagen innan. Lägg fram knäckebröd och örtsaxen så är allt klart på morgonen.

Näringsvärden, per port inkl knäckebröd

  • Energi: 160 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa: