Snabba ägg på knäcke

Snabba ägg på knäcke

Betyg

(3 st)

Klassikern ägg och kaviar med kvarg i en enda röra. Gör gärna dubbel sats, röran håller ett par dagar i kylen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 hårdkokta ägg
  • ½ dl Arla® mild kvarg naturell
  • 2 msk kaviar
  • ½ krm salt
  • 2 krm peppar
  • kryddgrönt, t ex färsk gräslök eller krasse

Gör så här:

Gör så här:

Skala äggen och skär dem i bitar. Mosa ihop ägg, kvarg och kaviar grovt i en bunke, det går enklast med en gaffel. Smaka av med salt och peppar. Fördela röran på knäckebröd. Klipp över kryddgrönt.

Tips:

Gör röran dagen innan. Lägg fram knäckebröd och örtsaxen så är allt klart på morgonen.

Näringsvärden, per port exkl knäckebröd

  • Energi: 95 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem