Äggröra med crème fraiche

Äggröra med crème fraiche

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

10 min

Crème fraiche är alla äggrörors nya bästis. Den tillför en härlig fyllighet, en välbehövlig syra och en krämighet som är svårslagen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Gör så här

Gör så här

Vispa ihop äggen i en skål. Smält smöret i en kastrull. Häll i äggen och låt stelna under omrörning på svag värme tills äggröran blivit mjukt krämig. Ta kastrullen från värmen och rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.

Skriv ut

Andra goda förslag