Scrambled eggs

Scrambled eggs

15 min
Mellanmål Frukost
Scrambled eggs är en självklar brunchklassiker. Riktigt krämig vill vi ha äggröran, så detta recept är med både vispgrädde och smör. Snabbt går det, och det är nästan omöjligt att misslyckas med att laga scrambled eggs.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/scrambled-eggs/

Gör så här

  • Vispa ihop ägg, grädde och salt.
  • Smält smöret i en kastrull, gärna teflon.
  • Häll i äggsmeten och låt stelna under omrörning på svag värme tills smeten blivit mjukt krämig. Smaksätt med svartpeppar.
  • Servera genast, gärna på rostat bröd!
Klart!

Gott att toppa med finskuren gräslök vid servering.

Energi:

242 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Ägg
8
½ dl
Salt
½ tsk
2 msk
Nymalen svartpeppar