Äggröra med bacon och ost

20 min Brunch Frukost
Äggröra med bacon och ost

Njut av en maffig äggröra, på ett gott bröd, under en lång frukost. Knaperstekt bacon, färsk spenat och krämig ädelost sätter prägel på denna äggröra.

Ingredienser

Bacon
140 g
Gul lök
1
Ägg
6
1 dl
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
140 g
Rostat bröd
4 skivor
Babyspenat
80 g

Gör så här

  • Knaperstek bacon i en torr het panna. Låt rinna av på hushållspapper.
  • Skala och hacka löken. Fräs den i smör-&rapsolja i en panna.
  • Vispa ihop ägg och grädde. Salta och peppra. Häll smeten i pannan.
  • Låt äggröran stelna under omrörning på låg värme, tills smeten blivit mjukt krämig. Smula i ädelosten.
  • Servera äggröran på rostat bröd med spenat, toppa med bacon.
Klart!
https://www.arla.se/recept/aggrora-med-bacon-och-ost/