Äggröra med bacon och ost

Äggröra med bacon och ost

Betyg

(11 st)

Njut av en maffig äggröra, på ett gott bröd, under en lång frukost. Knaperstekt bacon, färsk spenat och krämig ädelost sätter prägel på denna äggröra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Knaperstek bacon i en torr het panna. Låt rinna av på hushållspapper. Skala och hacka löken. Fräs den i smör-&rapsolja i en teflonpanna. Vispa ihop ägg och grädde. Krydda med salt och peppar. Häll smeten i pannan. Låt äggröran stelna under omrörning på låg värme, tills smeten blivit mjukt krämig. Smula i ädelosten. Servera äggröran på rostat bröd med spenat, toppa med bacon.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem