Wrap med äggröra "welsh rabbit"

20 min Brunch Mellanmål
Wrap med äggröra "welsh rabbit"

Welsh rabbit är en engelsk klassiker där ost, senap och ägg smälts och serveras till bröd. Här är en variant med lite mer ägg invirad i en wrap.

Ingredienser

Tunnbröd
4
100 g
Salladslökar
2
Svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Tärna osten. Smält smöret i en kastrull, tillsätt ost, senap och ägg.
  • Rör försiktigt på svag värme tills osten smält och röran har en krämig konsistens.
  • Bred färskost på bröden, klicka på äggröran.
  • Skiva salladslöken och strö över äggröran, toppa med svartpeppar. Rulla ihop till wraps.
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

315 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 13 g
Kolhydrater: 18 g
Fett: 21 g
https://www.arla.se/recept/wrap-med-aggrora-welsh-rabbit/