Sila och frys in buljongen. Perfekt att använda till köttgryta, soppa och köttfärssås!
358 kcal
Protein: | 45 g |
Kolhydrater: | 1 g |
Fett: | 19 g |
Kalvstek
|
800 g |
---|---|
Olivolja
|
1 msk |
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Morot
|
1 |
Lagerblad
|
2 |
Rosmarinkvistar
|
2 |
Vitt vin
|
3 dl |
Vatten
|
1 liter |
Tonfisk i olja
|
150 g |
---|---|
Hårdkokta ägg
|
2 |
Kapris
|
3 msk |
Sardellfiléer
|
4 |
1 dl | |
Buljong från kalvköttet
|
ca 1 dl |
Salt och svartpeppar
|
Kallpressad olivolja
|
2 msk |
---|---|
Färsk timjan
|
|
Kapris
|
2 msk |
Svartpeppar
|
|
Citron i klyftor
|
1 |