Vinmarinerade päron

Vinmarinerade päron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Tunt, tunt skivade päron i en frisk vinlag med smak av mynta är oemotståndligt gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka upp vin och socker. Rör i myntan. Skiva päronen med en osthyvel. Lägg ut skivorna på 4 tallrikar. Häll lagen het över päronen och låt den svalna. Strö över pinjekärnorna. Smaksätt kvarg med muscovadosocker. Forma till ”ägg” med hjälp av en vattensköljd matsked. Lägg dem på päronsalladen.

Tips:

Ljust muscovadosocker kan bytas ut mot strösocker.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa: