Veteotto med pesto

Veteotto med pesto

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Veteotto, en vegetarisk variant av risotto med matvete som bas. Vår veteotto är ett krämigt och gott tillbehör där kronärtskocka ger härlig smak.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skölj matvetet i ett durkslag. Häll av oljan från kronärtskockorna och hacka dem. Skiva purjolöken tunt och fräs den mjuk i smör-&rapsolja. Rör i matvete, färskost, pesto och kronärtskockor. Låt det bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Strö över solroskärnor.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 315 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa: