Veteotto med pesto
20 min
Huvudrätt
Middag
Tillbehör
•
Veteotto, en vegetarisk variant av risotto med matvete som bas. Vår veteotto är ett krämigt och gott tillbehör där kronärtskocka ger härlig smak.
Ingredienser
|
Kokt matvete, 1 burk à 400 g
|
400 g |
|---|---|
|
Kronärtskockshjärtan i marinad, ca 300 g
|
1 burk |
|
Purjolök
|
1 |
| 1 msk | |
| 150 g | |
|
Pesto
|
1½ msk |
|
Salt och peppar
|
|
|
Saltrostade solroskärnor
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
547 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 16,9 g |
| Protein: | 11,4 % | 15,3 g |
| Fett: | 34,6 % | 21,4 g |
| Kolhydrater: | 54 % | 72,8 g |