Varma dubbelmackor med färskost
                                
                                     20 min
                                
                                    Brunch
                                    Mellanmål
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Byt ut den vanliga osten mot fräsch färskost nästa gång du gör varma smörgåsar
Ingredienser
| 
                                            
                                                Ljust bröd
                                            
                                     | 8 skivor | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Soltorkade tomater i olja
                                            
                                     | 3 | 
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Hackad färsk gräslök
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | ½ krm | 
| 
                                            
                                                Rökt skinka
                                            
                                     | 4 skivor | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
301 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,6 g | 
| Protein: | 20 % | 14,8 g | 
| Fett: | 14,4 % | 4,9 g | 
| Kolhydrater: | 65,6 % | 48,6 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    