Surdegsmacka med kallrökt lax, rödbeta och getost
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Brunch
Buffé
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Mellanmål
•
Smörstekt surdegsbröd med maffig fyllning av rödbetor, getost och rökt lax. Detta är den perfekta mackan att laga när du vill ha en riktigt lyxig helgfrukost.
Ingredienser
|
Kokta rödbetor
|
2 |
|---|---|
|
Falbygdens® Getost
|
150 g |
|
Surdegsbröd
|
8 skivor |
| 50 g | |
|
Kallrökt lax
|
150 g |
|
Repad grönkål
|
50 g |
|
Flingsalt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
598 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,4 g |
| Protein: | 16,6 % | 24,4 g |
| Fett: | 37,5 % | 25,4 g |
| Kolhydrater: | 45,9 % | 67,6 g |