Varm sallad med vitost och brysselkål

Varm sallad med vitost och brysselkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

30 min

Matvete passar utmärkt att blanda ner i sallad, som i den här ljumma varianten med smak av apelsin.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Dela brysselkålen i halvor. Bryn kålen i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 3 min. Hacka mandeln grovt och rör ner i matvetet. Salta, peppra och häll över apelsinsaft. Skeda upp osten ur oljan. Toppa med ost, tranbär och rivet apelsinskal.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem