Varm sallad med vitost och brysselkål

Varm sallad med vitost och brysselkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

30 min

Matvete passar utmärkt att blanda ner i sallad, som i den här ljumma varianten med smak av apelsin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Dela brysselkålen i halvor. Bryn kålen i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 3 min. Hacka mandeln grovt och rör ner i matvetet. Salta, peppra och häll över apelsinsaft. Skeda upp osten ur oljan. Toppa med ost, tranbär och rivet apelsinskal.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag