Varm rotfruktssallad
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Ugnsrostade rotfrukter och grönsaker smakar så mycket mer.
Ingredienser
Vitlöksklyfta
|
1 |
---|---|
Blandade rotfrukter t ex rödlök, morötter, palsternacka
|
1 kg |
Paprika, gärna röd
|
1 |
2 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Hackad färsk rosmarin
|
1 msk |
Rostade sojabönor
|
1 dl |
---|
Apelsindressing:
2 dl | |
Apelsin, rivet skal
|
½ |
Flytande honung
|
2 tsk |
Salt
|
2 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
243 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8 g |
Protein: | 9,7 % | 5,8 g |
Fett: | 47,3 % | 13 g |
Kolhydrater: | 43 % | 25,7 g |

