Sallad med betor, äpple och dill
30 min
•

Sommarbetor behöver inte kokas. Skiva dem bara tunt, blanda med äpple, kapris och en syrlig dressing - och du har en smakrik och krispig sallad. Servera gärna denna krispiga sallad till kyckling, lax eller lamm.
Ingredienser
Betor t ex , polkabeta, gulbeta, rödbeta
|
500 g |
---|---|
Grönt äpple
|
1 |
Hackad färsk dill
|
1 dl |
Kapris
|
2 msk |
Rapsolja
|
2 msk |
Äppelcidervinäger
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
130 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 14 g |
Fett: | 7 g |

