Vanilj- och passionsfruktskola
30 min
•
Arbetstid: 30 min
•
Len och fruktig kola som får lite syrlighet från passionsfrukten. Rör inte i smeten efter att sockret har smält - då minskar risken för att kolan sockrar sig.
Ingredienser
| 100 g | |
|
Vaniljstång
|
1 |
|
Passionsfrukt
|
1 |
| 2 dl | |
|
Strösocker
|
3 dl |
|
Ljus sirap
|
1 dl |
|
Glykossirap
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
50 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 0,8 % | 0,1 g |
| Fett: | 45,8 % | 2,6 g |
| Kolhydrater: | 53,4 % | 6,6 g |
Video
Så lyckas du med kolan
Kocken Lotta ger dig alla knepen för julens segaste kola. God jul från oss på Arla!