Valnötsbröd
2 tim
•
Arbetstid: 30 min
Tillbehör
Frysbar
•
Valnötsbröd med kvarg i degen som ger extra protein och gör brödet saftigare. Brödet har en lätt syrlig smak och trevligt tuggmotstånd.
Ingredienser
|
Jäst
|
25 g |
|---|---|
|
Vatten, max 37°
|
2½ dl |
|
Salt
|
1 tsk |
| 25 g | |
| 1 dl | |
|
Honung
|
1 msk |
|
Grovt rågmjöl
|
3 dl |
|
Vetemjöl special
|
3 dl |
|
Valnötter
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
2275 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 53,6 g |
| Protein: | 10,9 % | 60,8 g |
| Fett: | 42,6 % | 109,5 g |
| Kolhydrater: | 46,5 % | 260,7 g |