Ungersk kycklingpasta

Ungersk kycklingpasta

Betyg

(92 st)

Pastarätt med smak och färg av ajvar relish, den mustiga ungerska paprikapurén.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.. Skär purjolöken i strimlor på längden. Lägg dem i pastavattnet när det återstår någon min av koktiden. Ta bort skinn och ben på kycklingen. Skär köttet i bitar. Skala och hacka vitlöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull. Lägg i kycklingen, vitlök och timjan. Låt koka någon min.

Tips:

Blir det något över i glasburken med ajvar relish kan du blanda den med crème fraiche och få en god kall sås.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem