Italiensk kycklingpasta

Italiensk kycklingpasta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1746 st)

30 min

Viva Italia med den här snabblagade och smakrika kycklingpastan. Riv gärna över parmesan före servering för extra mycket italienkänsla!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat.
  3. Skär kycklingen i små bitar och bryn den i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  4. Tillsätt vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Servera såsen med pastan.

Tips:

Det går bra att byta ut den frysta spenaten till färsk.

Skriv ut

Källa: