Ugnsstekt laxsida

Ugnsstekt laxsida

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(337 st)

45 min

Dilldoftande ugnsstekt lax är en lättlagad rätt som passar utmärkt på buffén, släktkalaset eller annan festlig middag för många.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • färsk dill
  • citron

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Lägg laxen med skinnsidan ner i en smord långpanna. Salta och peppra. Blanda dill med crème fraiche och bred över fisken.
  3. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Garnera med färsk dill och citron.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 910 kcal
  • Protein: 66 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 69 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag