Ugnsstekt laxsida

Ugnsstekt laxsida

Betyg

(294 st)

45 min

Dilldoftande ugnsstekt lax är en lättlagad rätt som passar utmärkt på buffén, släktkalaset eller annan festlig middag för många.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Garnering:

  • färsk dill
  • citroner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg laxen med skinnsidan ner i en smord långpanna. Krydda med salt och peppar. Blandan dill och crème fraiche och bred över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Flytta över laxen till ett fat och garnera med färsk dill och citron.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem