Ugnsstekt falukorv med paprika
30 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Husmanskost då den är som bäst! Ugnsstekt falukorv går att variera i det oändliga, här med god smak av färska grönsaker och lagrad ost.
Ingredienser
|
Röd paprika
|
1 |
|---|---|
|
Zucchini
|
1 |
|
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
|
Falukorv
|
800 g |
|
Tomater
|
2 |
|
Rödlök
|
1 |
|
Sötstark senap
|
2- 3 msk |
| 150 g | |
|
Torkad oregano
|
1 msk |
|
Färska örter
|
Till servering:
|
Potatismos
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
482 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,2 g |
| Protein: | 18,2 % | 21,6 g |
| Fett: | 71,9 % | 39,2 g |
| Kolhydrater: | 9,9 % | 11,8 g |