Ugnspannkaka med bacon
50 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Frysbar
•
Ugnspannkaka med bacon är en klassisk rätt som är både mättande och lätt att tillaga. Servera gärna ugnspannkakan med KESO® Cottage cheese, rårörda lingon och morötter.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Strösocker
|
1 tsk |
| 6 dl | |
|
Ägg
|
4 |
|
Bacon
|
120 g |
Till servering:
|
Morot
|
500 g |
|---|---|
|
Rårörda lingon
|
2 dl |
| 500 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
703 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 21,5 % | 37,2 g |
| Fett: | 36,6 % | 29,1 g |
| Kolhydrater: | 41,9 % | 72,6 g |