Ugnsbakad potatissallad med ädelostyoghurt
45 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•

En annorlunda och god potatissallad där man ugnsbakar potatisen några timmar i förväg och sedan serverar den kall i salladen.
Ingredienser
Färskpotatis
|
1 kg |
---|---|
3 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Salladslökar
|
2 |
Rädisor
|
2 knippen |
Grovhackad färsk persilja
|
1 dl |
Blandad grönsallad
|
1 liter |
Dressing:
140 g | |
5 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
203 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 12,6 % | 6,3 g |
Fett: | 57,1 % | 13,1 g |
Kolhydrater: | 30,3 % | 15,1 g |

