Ugnsbakad potatissallad med ädelostyoghurt
45 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
En annorlunda och god potatissallad där man ugnsbakar potatisen några timmar i förväg och sedan serverar den kall i salladen.
Ingredienser
|
Färskpotatis
|
1 kg |
|---|---|
| 3 msk | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Salladslökar
|
2 |
|
Rädisor
|
2 knippen |
|
Grovhackad färsk persilja
|
1 dl |
|
Blandad grönsallad
|
1 liter |
Dressing:
| 140 g | |
| 5 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
203 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,3 g |
| Protein: | 12,6 % | 6,3 g |
| Fett: | 57,1 % | 13,1 g |
| Kolhydrater: | 30,3 % | 15,1 g |