Ugnsbakad potatis med ostsallad

Ugnsbakad potatis med ostsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Toppa bakpotatisen med krispig ostsallad. Servera med varmrökt lax och du har bästa sommarrätten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225ᵒ. Dela potatisen i halvor. Pensla snittytan med lite av oljan från osten. Salta. Baka dem i mitten av ugnen 45-55 min. Skiva salladslöken. Rosta pumpakärnorna i en torr varm stekpanna, låt svalna. Häll av oljan från osten men spara 2 msk. Blanda ost, basilika, salladslök, pumpakärnor och oljan. Smaka av med salt och peppar. Servera potatisen med ostsalladen och t ex varmrökt lax.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem