Laxröra med bakad potatis

Laxröra med bakad potatis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

Varm bakpotatis med en enkel röra gjord på varmrökt lax och krasse. Enkelt och gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 stora potatisar

Laxröra:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Stick hål i potatisen och baka på en plåt i mitten av ugnen ca 40 min. Rör ihop kvarg, salt och peppar. Bryt laxen i bitar. Klipp krassen. Vänd försiktigt ner lax och krasse i röran. Servera med potatisen och ev grönsallad.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem