Turkisk pastasallad
30 min
•
En härlig pastasallad där risoni ersätter arpa sehriye, pastagrynen som är så populära i turkiska sallader och soppor. Vacker och extra god med röda kärnor från granatäpple.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
325 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 12 g |
Kolhydrater: | 27 g |
Fett: | 18 g |
Ingredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Risoni
|
2 dl |
Vatten
|
1 liter |
Salt
|
1 tsk |
Olivolja
|
1 msk |
Gurka
|
1 |
200 g | |
Hackad bladpersilja
|
1 dl |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Granatäpple
|
kärnor från ½ |