Tunt skuren kyckling på salladsbädd

Tunt skuren kyckling på salladsbädd

Betyg

(4 st)

Recept på en fräsch sallad där kyckling tillsammans med crème fraiche med smak av dill och vinäger lyfter denna enkla sallad till en härlig måltid.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i smör. Stek dem färdiga i mitten av ugnen ca 25 min till 70 grader innertemperatur. Låt kallna. Lägg salladen på ett serveringsfat eller assietter. Skär kycklingfiléerna i tunna skivor och lägg dem på salladen. Rör ihop crème fraich med övriga ingredienser och klicka över salladen. Servera med bröd.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 195 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem