Tunt skuren kyckling på salladsbädd

Tunt skuren kyckling på salladsbädd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Recept på en fräsch sallad där kyckling tillsammans med crème fraiche med smak av dill och vinäger lyfter denna enkla sallad till en härlig måltid.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i smör. Stek dem färdiga i mitten av ugnen ca 25 min till 70 grader innertemperatur. Låt kallna. Lägg salladen på ett serveringsfat eller assietter. Skär kycklingfiléerna i tunna skivor och lägg dem på salladen. Rör ihop crème fraiche med övriga ingredienser och klicka över salladen. Servera med bröd.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 195 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 4 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa: