Tunnbröd i stekpanna

Tunnbröd i stekpanna

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(29 st)

Servera tunnbröden nygräddade med smör och din favoritost. För extra lyx, toppa med lite god honung.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här:

Gör så här:

Smält smöret i en stor kastrull. Rör ner mjölk, socker salt, bakpulver och mjöl. Arbeta ihop till en smidig deg. Dela degen i 2 delar, och forma till längder. Dela varje längd i 8 bitar. Kavla ut varje bit tunt och nagga kakorna med en gaffel. Grädda dem i en torr, varm stekpanna ca 2 min på varje sida. Låt tunnbrödet svalna under bakduk. Servera gärna med smör och ost.

Näringsvärden, per styck exkl smör och ost

  • Energi: 135 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem