Tonfiskröra i baguette med ägg
20 min
Brunch
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Med färskost svänger du snabbt ihop tonfiskröra till matiga lunchmackor.
Ingredienser
|
Rödlök
|
1 |
|---|---|
|
Kokta ägg
|
2 |
|
( 185 g) tonfisk i olja
|
1 burk |
| 100 g | |
|
Pesto
|
1 msk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Portions portionsbaguetter
|
4 |
|
Salladsblad
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
374 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,1 g |
| Protein: | 23,5 % | 21,6 g |
| Fett: | 38,8 % | 16,4 g |
| Kolhydrater: | 37,7 % | 34,7 g |