Tomatsoppa med apelsin och kokos
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Frysbar
•
Lättlagad tomatsoppa med smakrik röra och rostade kokosflingor som klick i soppan vid servering. Edamame, sojabönor, tillför extra protein och mer tuggmotstånd till soppan.
Ingredienser
|
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
1 liter |
|---|---|
|
Frysta sojabönor à 250 g
|
1 förp |
|
Babyspenat
|
70 g |
|
Rostade kokoschips
|
1½ dl |
Röra med cottage cheese:
| 2 dl | |
|
Apelsin
|
rivet skal av 1 |
|
Salt
|
2 krm |
|
Sambal oelek
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
340 kcal
| Näringsvärden per port | |
|---|---|
| Protein: | 18 g |
| Fett: | 19 g |
| Kolhydrater: | 19 g |