Tomatsoppa med apelsin och kokos

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Frysbar
Tomatsoppa med apelsin och kokos

Lättlagad tomatsoppa med smakrik röra och rostade kokosflingor som klick i soppan vid servering. Edamame, sojabönor, tillför extra protein och mer tuggmotstånd till soppan.

Ingredienser

Kelda® Mustig tomatsoppa
1 liter
Frysta sojabönor à 250 g
1 förp
Babyspenat
70 g
Rostade kokoschips
1½ dl

Röra med cottage cheese:

2 dl
Apelsin
rivet skal av 1
Salt
2 krm
Sambal oelek
½ tsk

Gör så här

  • Blanda ingredienserna till röran.
  • Värm soppan i en kastrull. Rör ner sojabönorna och låt koka ca 2 min. Rör ner spenaten.
  • Toppa soppan med röran och strö över kokos. Servera bröd till.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

340 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 18 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 19 g
https://www.arla.se/recept/tomatsoppa-med-apelsin-och-kokos/