Tomatpizza
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Snabbmat
•
&format=webp)
Tomatpizza är vansinnigt gott att bjuda på när tomaterna är i säsong. Toppa denna pizza bianco med färska tomater i olika färger och former för extra snyggt resultat. Färsk basilika, pepprig rucola och tunt skuren rödlök höjer smaken ytterligare.
Ingredienser
Pizzadeg, gärna surdegspizza
|
1 |
---|---|
100 g | |
1 dl | |
Blandade tomater
|
250 g |
Liten rödlök
|
1 |
Rucola
|
|
Flingsalt
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
1101 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,3 g |
Protein: | 16 % | 43,3 g |
Fett: | 43,2 % | 53,8 g |
Kolhydrater: | 40,8 % | 110,5 g |

