
Toast med parmaskinka och röd pesto
Lyxig italiensk toast med lufttorkad skinka, röd pesto och smakrik ost. Har du ingen smörgåsgrill - använd våffeljärnet.
Ingredienser
Antal portioner
- 16 formbröd, fullkorn
- 1 rödlök
- 2 msk röd pesto
-
8 skivor lagrad Arla Präst®
- 8 skivor parmaskinka
- 8 blad färsk basilika
- romansallad till servering
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Skala och strimla rödlöken tunt. Bred pesto på 8 brödskivor. Fördela ost, skinka, basilika och rödlök mellan bröden. Grilla dem i smörgåsgrill eller våffeljärn tills de blir gyllenbruna och osten har smält. Servera med romansallad.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
- Energi: 275 kcal
- Protein: 17 g
- Kolhydrater: 26 g
- Fett: 11 g
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Varma mackor från Arla 2011