Toast med ädelost och skinka
                                
                                     15 min
                                
                                    Brunch
                                    Förrätt
                                    Frukost
                                    Mellanmål
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Lyxig toast med krämig ädelost, smakrik cheddar, skinka och färsk basilika. Perfekt som helgfrukost eller en snabb, maffig lunch. Den krispiga utsidan och den lena osten inuti gör varje tugga till en njutning.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Surdegsbröd
                                            
                                     | 8 skivor | 
|---|---|
| 4 msk | |
| 140 g | |
| 
                                            
                                                Kvibille® Cheddar 6 mån
                                            
                                     | 4 skivor | 
| 
                                            
                                                Kokt skinka
                                            
                                     | 4 skivor | 
| 
                                            
                                                Färsk basilika
                                            
                                     | 8 blad | 
| 
                                            
                                                Nymalen svartpeppar
                                            
                                     | 2 krm | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
622 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,1 g | 
| Protein: | 15,2 % | 23,3 g | 
| Fett: | 45,8 % | 32,2 g | 
| Kolhydrater: | 39 % | 59,8 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp)