Äggtoast i airfryer

15 min Brunch Frukost Lunch
Äggtoast i airfryer

En äggtoast är lätt att tillaga i airfryern. Formbröd med mozzarella, ägg och gräslök. Servera den gärna med sallad och dijonsenap. Snabb, billig och god lunch när du har ont om tid!

Ingredienser

Rostbröd
4 skivor
Bregott® Havssalt
4 msk
Ägg
4
2 dl

Till servering:

Färsk gräslök, finskuren
4 msk
Dijonsenap
Rädisor

Gör så här

  • Lägg ut brödskivorna på arbetsbänken. Tryck till med botten på ett glas på varje skiva så det blir en liten grop i brödet.
  • Bred Bregott på brödet. Knäck ner ett ägg på varje brödskiva. Strö över osten.
  • Lägg brödskivorna i din airfryer. Tillaga på 200° ca 5 min.
  • Toppa med gräslök och servera med senap och rädisor.
Klart!

Näringsvärden, per styck utan tillbehör

Energi:

337 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 13 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 23 g
https://www.arla.se/recept/aggtoast-i-airfryer/