Tiramisuglasstårta

Tiramisuglasstårta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

En festlig variant av den italienska desserten tiramisu.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 20 bitar

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden hårt och rör ner Kesella, äggsmet, citronskal och apelsinskal. Fördela hälften av smeten i två runda formar med löstagbar kant, ca 24 cm. Blanda kaffe och likör. Doppa kexen på båda sidor i kaffeblandningen och lägg dem tätt i smeten. Häll på resten av smeten, låt stå i frysen minst 4 timmar. Ta fram den 30 min före servering och lägg upp på ett fat. Sikta över kakao.

Tips:

Man kan även använda konjak istället för likör.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag