Glasstårta med chokladglass

Glasstårta med chokladglass

Betyg

(97 st)

Smarrig glasstårta som gillas av både barn och vuxna. Snabbt och enkelt med färdig mjukglass - bara att vispa, smaksätta, bygga ihop och frysa. Mums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

  • 5 dl chokladglass
  • 2 marängbottnar
  • ½ msk hallon
  • ½ dl hackade rostade hasselnötter
  • 1 kvist färsk mynta

Gör så här:

Gör så här:

Vispa glassen tills den blir mjuk. Lägg ihop marängbottnarna med hälften av glassmeten emellan och resten ovanpå. Låt stå i frys minst 4 tim. Ta fram tårtan och ställ i kyl 30 min innan servering. Garnera med hallon, hasselnötter och myntablad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem