Thaisoppa med nudlar och kyckling

Thaisoppa med nudlar och kyckling

Betyg

(31 st)

Vi har inspirerats av Tom kha gai. Ät gärna med pinnar och drick ur skålen, som i Thailand.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 5 dl Kelda® Thaisoppa Thaisoppa 4%
  • 20 g risnudlar eller glasnudlar
  • 250 g grillad kyckling
  • ½ purjolökar
  • ½ krukor färsk koriander

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp soppan under omrörning i en kastrull. Bryt sönder nudlarna och koka dem i soppan 2 – 3 min. Ta bort skinn och ben på kycklingen och skär den i bitar. Strimla purjolöken. Lägg ner det i soppan. Häll upp i skålar och strö över koriander.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 22 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem