Tekakor med havregryn
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Frukost
Frysbar
•
Saftiga tekakor bakade med havregryn. Dessa tekakor är underbart goda att avnjuta tillsammans med lagrad ost och mycket grönsaker. De passar utmärkt att frysa in!
Ingredienser
|
Fiberhavregryn
|
4 dl |
|---|---|
| 3 dl |
| 2 dl | |
|
Jäst
|
25 g |
|
Ljus sirap
|
2 msk |
|
Ägg
|
1 |
|
Vetemjöl
|
11 dl |
| 100 g | |
|
Flingsalt
|
2 tsk |
|
Fiberhavregryn, till garnering
|
ca 1 dl |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
265 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,8 g |
| Protein: | 10 % | 6,5 g |
| Fett: | 27 % | 8,1 g |
| Kolhydrater: | 63 % | 41,1 g |