Tandoori jhinga

15 min
Arbetstid: 15 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Tandoori jhinga

Grillade räkspett på indiskt vis. Härligt hett!

Ingredienser

Stora räkor med skal
20
2 dl
Indian tandoori
1 msk

Gör så här

  • Skala räkorna.
  • Blanda 2 msk matyoghurt och tandoorikryddan. Rör ner räkorna och låt stå i kyl ca 1 tim.
  • Trä upp räkorna på 4 spett. Grilla dem ca 2 min.
  • Servera spetten med resten av yoghurten och gärna naanbröd.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

100 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,2 g
Protein: 42,8 % 10,5 g
Fett: 47,8 % 5,4 g
Kolhydrater: 9,4 % 2,3 g
https://www.arla.se/recept/tandoori-jhinga/