Syltade betor och svamp
2 tim 45 min
Buffé
•
&format=jpg)
Skogens guld blir tillsammans med skivade betor ett ovanligt och smakrikt tillbehör till ostbrickan. Tycker du det är svårt att skiva betorna tunt kan du skära dem lite tjockare och koka dem al dente innan du lägger dem i ättikslagen.
Ingredienser
Schalottenlökar
|
2 |
---|---|
Kantareller
|
75 g |
Kallpressad rapsolja
|
½ dl |
Gulbetor
|
50 g |
Polkabetor
|
50 g |
Färsk röd chili
|
½ |
Vatten
|
1 dl |
Strösocker
|
½ dl |
Ättiksprit 12%
|
2 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per recept
Energi:
415 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 29 g |
Fett: | 30 g |

