Syltade betor och svamp
2 tim 45 min
•
Arbetstid: 45 min
Buffé
Tillbehör
•
Skogens guld blir tillsammans med skivade betor ett ovanligt och smakrikt tillbehör till ostbrickan. Tycker du det är svårt att skiva betorna tunt kan du skära dem lite tjockare och koka dem al dente innan du lägger dem i ättikslagen.
Ingredienser
|
Schalottenlökar
|
2 |
|---|---|
|
Kantareller
|
75 g |
|
Kallpressad rapsolja
|
½ dl |
|
Gulbetor
|
50 g |
|
Polkabetor
|
50 g |
|
Färsk röd chili
|
½ |
|
Vatten
|
1 dl |
|
Strösocker
|
½ dl |
|
Ättiksprit 12%
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per sats
Energi:
673 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per sats | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6 g |
| Protein: | 2 % | 3,3 g |
| Fett: | 59,4 % | 45,2 g |
| Kolhydrater: | 38,6 % | 64 g |