Svamptoast med bacon och färskost
30 min
Brunch
Mellanmål
•
&format=webp)
Mackan som hyllar skogens guld! Färskostens syra tillsammans med sältan från baconet kompletterar kantarellens smak på ett underbart sätt. Toppa gärna mackorna med några picklade kantareller.
Ingredienser
Kantareller
|
600 g |
---|---|
Bananschalottenlök
|
1 |
Bacon
|
140 g |
2 msk | |
Salt
|
2 krm |
Levainbröd
|
4 skivor |
100 g | |
Färsk gräslök, hackad
|
½ kruka |
Picklade svampar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
333 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,7 g |
Protein: | 13,2 % | 10,8 g |
Fett: | 65,8 % | 24,8 g |
Kolhydrater: | 21 % | 17,2 g |

