Svampsmörgås med gremolata
30 min
Brunch
Förrätt
•

Gremolata är en italiensk blandning gjord på vitlök, persilja och citronskal. Här får gremolatan toppa gräddkokt svamp och vitlöksrostat bröd.
Ingredienser
Färsk svamp
|
400 g |
---|---|
Stor vitlöksklyfta
|
1 |
Skivor bröd
|
4 |
3 msk | |
Schalottenlökar
|
2 |
1½ dl | |
Salt och svartpeppar
|
Gremolata:
Citron, rivet skal
|
1 |
---|---|
Hackad färsk persilja
|
3 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per Per portion ex tillbehör
Energi:
310 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Kolhydrater: | 20 g |
Fett: | 22 g |

