Svamplasagne
40 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Buffé
Huvudrätt
Matlåda
Snabbmat
Frysbar
•
Med färdig svampsås och färska lasagneplattor har du snabbt en krämig, vegetarisk lasagne. Gör gärna lite extra och frys in, perfekt som matlåda!
Ingredienser
|
Kelda® Pastasås svamp & ost
|
4 dl |
|---|---|
|
Champinjoner
|
400 g |
| 2 msk | |
|
Bladspenat
|
130 g |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Färska lasagneplattor
|
250 g |
| 75 g | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Till servering:
|
Blandad grönsallad
|
65 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
348 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,4 g |
| Protein: | 20,3 % | 17,4 g |
| Fett: | 50,8 % | 20 g |
| Kolhydrater: | 28,9 % | 24,8 g |