Surdegssmörgås med vitlöks- och örtfärskost, kalkon samt fänkåls- och äppelsallad
15 min
Lunch
•

Sväng enkelt ihop en matig macka till lunch med krispig fänkålssallad och örtsmakande färskost. Kalkon ger protein och smakar fint för den som äter kött men går bra att hoppa över.
Ingredienser
Surdegsbröd
|
4 skivor |
---|---|
100 g | |
Rökt kalkonbröst
|
8 skivor |
Hackade pumpakärnor
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
Fänkål- och äppelsallad:
Gröna äpplen
|
2 |
---|---|
Fänkål
|
1 |
Olivolja
|
1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
325 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 12 g |
Kolhydrater: | 39 g |
Fett: | 12 g |

