Surdegssmörgås med vitlöks- och örtfärskost, kalkon samt fänkåls- och äppelsallad
15 min
•
Sväng enkelt ihop en matig macka till lunch med krispig fänkålssallad och örtsmakande färskost. Kalkon ger protein och smakar fint för den som äter kött men går bra att hoppa över.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
325 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 12 g |
Kolhydrater: | 39 g |
Fett: | 12 g |
Ingredienser
Surdegsbröd
|
4 skivor |
---|---|
100 g | |
Rökt kalkonbröst
|
8 skivor |
Hackade pumpakärnor
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
Fänkål- och äppelsallad:
Gröna äpplen
|
2 |
---|---|
Fänkål
|
1 |
Olivolja
|
1 msk |